Câinii pot mânca hummus? (Ghid nutrițional)

Câinii pot mânca hummus

Hummus? Yum! Dipul delicios gros, care a fost un clasic din Orientul Mijlociu din mijloc, devine acum un favorit american. Aroma bogată, cremoasă, cu ingredientele sale sănătoase, o face o superfood! Vorbind despre ingredientele din Hummus, ele sunt bogate în fibre, antioxidanți, minerale și vitamine sunt sigur că vor ajuta la pierderea în greutate și să mențină o dietă sănătoasă.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru pierderea în greutate

Suntem siguri câinele iubește să privească la tine Cu ochii lor câinelui de câine când te bâlci pe gustări, sperând că ai împărtășit o mușcătură mică cu ei. În timp ce ați văzut o mulțime de videoclipuri asupra canalelor sociale ale câinilor notorii care încearcă să mănânce o lingură de hummus sau chiar o felie de pizza, v-ați întrebat vreodată dacă ar fi înțelept să lăsați câinele dvs. să aibă unele dintre aceste gustări?

Chiar dacă Hummus poate conține o mulțime de ingrediente sănătoase pentru noi - oameni, din păcate, aceleași ingrediente sunt toxice pentru câini! Iată câteva motive pentru care.

Hummus pentru câini

Hummus este toxic pentru câinele dvs!

Hummus este derivat din cuvântul arab "Chickpeas."Cu toate acestea, năuturile sunt foarte sănătoase pentru dvs., precum și pentru câinele dvs. Înțeles, puteți să vă hrăniți în continuare chickpeas câine dacă doriți, dar superfood hummus nu conține doar năut, de asemenea are ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi și sare pentru a-și îmbogăți aroma, făcându-l complicat pentru câinele dvs.

Ingredientul care face hummus o alegere foarte proastă pentru câinele dvs. este usturoiul! Usturoiul este otrăvitor și toxic și amestecând cu toate celelalte ingrediente, va ajunge la deteriorarea celulelor roșii din sângele câinelui. De obicei, este foarte greu să determinați cantitatea de usturoi pe care ați dori-o în Hummus. Unii dintre noi o place prea mult, în timp ce alții ca aroma ei foarte ușoară.

Următorul ingredient nociv în Hummus este sucul de lămâie. Acidul citric din sucul de lamaie poate duce la severă dureri de stomac. Stomacul câinelui tău este foarte sensibil și abdomenul lor nu este la fel de tolerant ca un om al omului (lucru sărac!). Prin urmare, evitați orice tip de alimente acide pentru câinele dvs.

Ajutor! Câinele meu a consumat accidental hummus!

Dacă ați lăsat o platou plină de Hummus pe masă, dar prietenul tău naughty curios a scăpat o parte din ea, nu panică. E complet bine! O porțiune mică nu va aduce multe efecte secundare asupra stomacului prietenului tău blând, dar puțin prea mult ar putea crea probleme. Este vorba despre cantitatea pe care câinele dvs. le-a consumat.

Dar dacă observați dvs Câine vărsături, drooling, greață sau având durere continuă în abdomen după consumarea hummusului, este timpul să mergeți și să consultați ASAP-ul dvs. Păstrați un ochi apropiat pe prietenul tău blană pentru astfel de simptome.

Chiar dacă câinele dvs. ar fi consumat Hummus și se face complet bine, există încă posibilitatea ca daunele pe termen lung. Câinele dvs. ar putea să nu aibă simptome imediate după consumarea hummusului. Simptomele de toxicitate se pot manifesta și luni sau ani mai târziu pot reveni ca formă sau daune de organe.

În plus, dacă nu sunteți sigur care dintre gustările umane sunt sigure pentru câinele dvs., este mai bine să evitați să mergeți în jos pe banda complet. Există multe alimente alimentare sănătoase, echilibrate disponibile cu tratamente sigure în control, cum ar fi pui, morcovi, somon, etc. ceva ce câinele dvs. va beneficia cu siguranță.

Ok, ce zici de Hummus fără usturoi și suc de lămâie?

În mod obișnuit, atunci când faceți hummus, acesta conține usturoi și suc de lămâie pentru gustul și aroma ideală. Dar, după cum am menționat mai devreme, Hummus este fabricat din puii de piure, care este considerat sanatos pentru cainele tau. S-ar putea să vă gândiți să vă dați hummus câinelui dvs., asigurându-vă că nu are ingrediente dăunătoare sau toxice. Cu alte cuvinte, un pic de Hummus simplu nu va afecta prietenul tău blană.

Câine mănâncă Hummus

Cum fac hummus pentru câinele meu?

Hummus fără usturoi, suc de lămâie, sare și orice alte ingrediente acide sunt sigure pentru câinele dvs., dar nu pot fi gustoase pentru noi. Am efectuat cercetări ample și am găsit un ingredient alternativ în loc de usturoi, care este sfeclă prăjită! Acum câinele dvs. se poate bucura, de asemenea, de o aromă suplimentară.

Urmează acest lucru în care suma excesivă ar putea dezvolta gazul în stomacul prietenului tău blană. Gazul de stomac la câini creează de obicei disconfort care duc la balonare, provocând abdomenul să se umfle.

Noi credem că rețeta Hummus fără usturoi mai jos vă va ajuta să pregătiți Hummusul prietenos pentru câini. Urmați acești pași simpli și salvați o mulțime de timp, oferind cele mai bune pentru câinele dvs. Iată cel mai sigur mod în care ați putea face Hummus pentru câinele dvs .:

Pasul 1: Combinați toate ingredientele următoare într-un blender

  • 1 cutie întreagă de năut; Păstrați o parte din suc
  • 4 linguri de Tahini
  • 1 lingură de pulbere de cumin
  • Un vârf de paprika
  • ½ lingură de ulei de măsline
  • 2 linguri de apă rece

Pasul 2: Amestecați-l la consistența dorită și acolo aveți-o, Hummus prietenos pentru câini. Puteți să stocați acest hummus în frigider timp de o săptămână, dar de preferință nu mai mult mai mult.

Care sunt cele mai bune alternative pentru chickpeas pentru câinele meu?

Altele decât ingredientele primare din Hummus, năuturile sunt foarte sănătoase pentru câinele dvs. Există diverse calități nutriționale ale năpârliilor care sunt benefice pentru prietenul lui Canine. Cel mai important, ieftin și convenabil sunt două avantaje cele mai bune ale năpierii, oferind o cantitate bună de proteine ​​pentru câinele dvs! Mai mult, conținutul ridicat de fibre a fasolei combate constipația la câini, făcându-le benefice pentru dvs Sistemul digestiv al câinelui.

Potasiu, lecitin și vitamine A, B & C stocate în năut sunt, fără îndoială, nutrienți valoroși pentru câinele dvs., stimulând capacitățile de memorie și de învățare ale câinelui. În plus, vitaminele sunt esențiale pentru metabolismul adecvat al câinelui dvs., în timp ce potasiul este necesar pentru inima sănătoasă, rinichii și sistemul digestiv.

Hummusul de casă fără sare, usturoi și suc de lămâie face o versiune mai sigură pentru ca câinii tăi să le completeze cu năut. În plus, puteți găti puiul, le puteți mânca și îi hrăniți la câine. O versiune de crescătorie a acestora ar fi dacă difuzați pe bastoane de morcovi sau adăugați-l la hrana obișnuită a câinelui dvs. pentru o creștere a proteinelor.

Linia de jos

În timp ce Hummus ar putea fi gustul tău preferat de când o găsiți atât de delicios și benefic pentru dvs., dar nu este niciodată sigur să vă împărtășiți humusul cu câinele dvs. Du-te pentru versiunea mai sigură pentru câinii tăi iubiți. Dacă vă dați o cale atât de lungă de a vă relaxa pe Buddy Hummus pofta, mai bine să o faceți în siguranță! Să vă refuzați să împărtășiți gustări sau gustări acide cu câinele dvs., ceea ce vă poate costa ceva atât de prețios ca viața Doggo.

Ei bine, pentru a concluziona, asigurați-vă că verificați ingredientele pe care le utilizați pentru a face mâncarea câinelui. Este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău, prin urmare, vă puteți bucura de humuus felul în care doriți, oferind câinelui prietenos pentru prietenul tău blană. Atâta timp cât nu există nici un usturoi în el, este absolut sigur. Să fie pe partea mai sigură, să le gustați mai întâi și să le respectați. Fiecare câine este unic și al tău ar putea dezvolta o reacție alergică fatală dacă nu te uiți!

În legătură cu o postare: Cele mai bune urechi de porc pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii pot mânca hummus? (Ghid nutrițional)