Giveaway: k9 masca de poluare a aerului masca pentru câini (valoare de 50 $ +)

Poluarea aerului afectează companionii noștri canini? Pariezi că o face! Au fost numeroase studii privind efectele poluării aerului asupra oamenilor, iar o mare parte din constatări pot fi legate și de canini. Dăm un câștigător norocos șansa de a câștiga o mască de poluare a aerului pentru pooch-ul lor.

Milioane de proprietari de animale de companie trăiesc în zone în care poluarea aerului este o preocupare mare. Dacă nu este sigur ca să ieșiți din afara din cauza condițiilor de poluare a aerului, nu este în siguranță pentru animalul dvs. de companie. În mod similar, unii proprietari de animale de companie trăiesc în zone în care sunt răspândite focurile de incendii. În timpul incendiilor severe, fumul și cenușa în aer pot fi foarte periculoase.

Câinii de lucru sunt, de asemenea, adesea expuși la condiții de respirație nesigure. Căutarea și salvarea câinilor lucrează în zone cu poluare a aerului, căutați prin molozul clădirilor arzătoare și lucrați frecvent în locuri cu praf și resturi în aer.

Această Giveaway include o mască K9 mare "# 8216 - prima mască de poluare a aerului pentru câini. Indiferent dacă câinele dvs. are nevoie de masca sau doriți să o câștigați pentru un prieten, este ușor și gratuit pentru a intra!

Cum să introduceți Giveaway

K9 MaskPentru a introduce acest Giveway gratuit pentru a câștiga o mască de poluare a aerului pentru câini, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita acest Giveway`s post și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că trebuie să vă placă pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga această mască K9 și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 15 februarie 2020!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - Abonați-vă pe YouTube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

câine purtând masca de poluare a aeruluiAcesta este un N95 PM2.5 Mask. Aceasta înseamnă că blochează 95% din măsurarea particulelor 2.5 micrometri sau mai puțin. Particulele de această dimensiune sunt de aproximativ 30 de ori mai mici decât lățimea unui păr uman.

În fotografia de mai sus puteți vedea fermoarul din partea de sus a botului. În interiorul acelui fermoar este un filtru de carbon activat. Filtrul de carbon protejează împotriva fumului, smogului, matriței, emisiilor, toxinelor, alergenilor, bacteriilor, substanțelor chimice etc

Nu veți primi filtre suplimentare de înlocuire cu acest Givedaway. Masca în sine (fără filtru) este lavabilă pentru curățarea ușoară. De asemenea, puteți cumpăra filtre de înlocuire ($ 25 pentru un pachet de 5 pachete) pentru a vă menține Pooch respirația ușoară. Compania recomandă utilizarea unui filtru timp de 4 ore înainte de ao înlocui.

Câștigătorul acestei Givedaway va primi o masca de dimensiune K9 mare. Se va potrivi unui câine cu o lungime de 9 ani.5-12cm (3.7-4.7 in) și o circumferință de baston de 23.0-33.0 cm (9.0-13.0 in).

Acest produs ar face o mare plus față de oricare trusă de prim ajutor. Nu știți niciodată când veți fi implicați într-o situație de urgență. Această mască ar putea proteja animalul dvs. de companie în timp ce pe scena unei clădiri sau accident de mașină. Dacă locuiți într-o zonă în care incendiile sălbatice sunt comune, această mască ar putea fi un economizor de viață pentru companionul tău canin.

Revizuirea completă a produsului: K9 Masca Masca de poluare a aerului pentru caini

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita acest Giveway`s post și comentariu / acțiune.

A face acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru această mască de poluare a aerului pentru câini. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: k9 masca de poluare a aerului masca pentru câini (valoare de 50 $ +)