Câinii de sex masculin își recunosc propriile pui?

Câinii de sex masculin își recunosc propriile pui?

Este cunoscut faptul că câinii mamă adoră și recunosc propriile lor pui. Cu toate acestea, mulți crescători se întreabă câinii de sex masculin își recunosc propriile pui? Dacă este așa, este aceasta influența hormonilor, sau ar putea fi chiar conștienți de sarcina târzii?

Aceste informații pot fi utile pentru socializare, precum și pentru prevenirea posibilei doliu de la Tatăl a fi refuzat accesul la puii săi. Cu toate acestea, dacă răspunsul la întrebarea "# 8220;câinii de sex masculin își amintesc cățelușele lor?& # 8221; este un nu, atunci crescătorii nu trebuie să-și facă griji pentru că tatăl îi lipsește pe puii lui.

Câinii de sex masculin îi cunosc pe puii lor

Un răspuns rapid la această întrebare complex este asta Câinii de sex masculin nu își recunosc cu adevărat puii. Cu toate acestea, este dificil să se încheie acest lucru pe deplin. Câinii de sex masculin sunt capabili să înțeleagă că o gunoi este acum parte a gospodăriei. Ei sunt, de asemenea, capabili să recunoască faptul că un așternut aparține unei femei particulare. Este, de asemenea, corect să se concluzioneze că majoritatea câinilor de sex masculin adulți înțeleg că aceștia sunt cățeluși și nu câini pe deplin crescuți, atât de mulți vor trata aceste pui cu mult mai multă grijă și răbdare. Cu toate acestea, nu există nici o dovadă directă pe care un câine de sex masculin îi va recunoaște propriile pui.

Deși este imposibil să concluzionezi definitiv că un câine de sex masculin nu recunoaște o gunoi de pui ca și propriul lor, se consideră în general că nu. Câinii de sex masculin vor fi introduși puii și vor învăța despre ei ca noi membri ai gospodăriei. Pentru ei, ei nu au avut dezvoltarea hormonilor, pe măsură ce cățelușul crește ca mama are. Asocierea lor față de cățeluși nu este direct genetică, ci, în schimb, cea a unui nou coleg sau a unui prieten să se hrănească. Opinia lor despre puii este pur și simplu cea a unui nou prieten și nu își dau seama că sunt părintele lor.

Câinii masculi au instincte paternale?

Câini domesticiți nu am Instincte paternale spre puii lor. Câinii pe care îi avem astăzi au coborât din lupii gri, care au un instinct paternizat mai generalizat. Lupii de sex masculin își vor proteja descendenții, precum și să-i ajute la învățarea abilităților de viață importante, cum ar fi vânătoarea și jocul.

Cu toate acestea, minunatele noastre animale de companie de blană nu au aceste instincte și este cel mai probabil din cauza influenței noastre. În același mod că câinii nu mai caută să vâneze, cei fără selectiv crescute Instinctele de vânătoare, desigur, ei nu mai au nevoie de instincte paterne. Oamenii au intervenit cu totul de la Creștere la naștere și la Ridicând puii, Prin urmare, rolurile părintești s-au schimbat.

Pe măsură ce oamenii au intervenit cu procesele de reproducere a câinilor și ridicarea puiilor, câinii de sex masculin nu mai sunt necesare pentru naștere, protecția și învățarea de pui cum să vâneze. Prin urmare, rolul lor a fost practic eliminat. În timp ce câinii de sex masculin nu mai dețin un instinct paternal, ei pot fi dur, agresivi sau accidental răniți un puști dacă le sunt prezentați prea devreme. Prin urmare, recomandăm prevenirea tatălui să-și întâlnească puii până când nu au cel puțin 20 de zile. Chiar dacă intențiile sale sunt pure, un câine mare ar putea răni ușor sau ar putea ucide un catelus.

Cum va reacționa un câine de sex masculin la puii săi?

Nu puteți face o predicție fără a vă judeca rasa și caracterul câinelui. De la agresiune la afecțiune, Fiecare câine de sex masculin va fi diferit, De aceea este esențial că sunteți foarte precauți în timpul primei lor întâlniri. De la gelozie la îngrijire, trăsăturile și curentele predicate ale câinii dvs. vă pot permite să înțelegeți reacția lor cea mai probabilă la așternutul lor.

Gelozie

Unii câini se pot simți gelos de faptul că puii de atenție primesc de la mama lor, alte animale din gospodărie și mai ales de la dvs. Gelozia poate determina ca câinele dvs. să fie indirect sau direct agresiv. Cel mai bun scenariu de gelozie care se manifestă prin comportament este evitarea. Câinele dvs. de sex masculin se poate îndepărta pur și simplu din situație și poate evita gunoiul cu totul. El poate să smulse puțin, atât de sigur să-i dai atenție!

Unii bărbați pot încerca să câștige atenția pe voi și pe alții, plasându-se între voi și așternutul. Acest lucru poate fi periculos din două motive. În primul rând, bărbatul ar putea să treacă pe un cățeluș și să facă rău grav. În plus, mama poate ataca tatăl pentru a-și proteja puii. Există, de asemenea, posibilitatea ca tatăl să atace în mod deliberat puii din gelozie. Cu dinții și puterea, el putea provoca cu ușurință leziuni care pun viața în pericol.

Indiferenţă

Pe măsură ce mulți câini de sex masculin nu au instincte paternale, există posibilitatea ca acestea să fie indiferente pentru puii. Acest lucru poate fi afișat prin intermediul unui interes inițial care este pierdut rapid sau câinele dvs. de sex masculin ignorând în mod constant lor. O mulțime de crescători preferă atunci când sunt Șuruburi se comportă în acest fel. Ca și acei câini care sunt foarte iubitoare față de puii lor se află în strânsă limitate cu ei și ar putea să treacă accidental sau să rănească un catelus dacă agravat prea mult.

Indiferența în comportamentul câinilor de la Tatăl spre gunoi este cea mai frecventă reacție în știfturi. Prin urmare, mulți crescători vor încerca să împiedice câinele lor să se întâlnească cu o gunoi până când este necesar.

Dragoste

Deși mai puțin frecvente, nu este nemaiauzită pentru ca un câine de stud să înceapă instantaneu să aibă grijă de așternutul lor. Un câine de sex masculin poate fi găsit cuddling de așternut, curățându-le și chiar purtând ușor în gură. Este această dovadă că câinii de sex masculin își recunosc puii? Nu neaparat. Câinii de natură blândă și mai cuddly pot recunoaște vulnerabilitatea catelusilor. Acesta poate fi un caz independent de instinct paternal sau, mai probabil, un câine foarte empatic.

Câinii sunt creaturi foarte empatice, unele mai mult decât altele. Cei care sunt în special așa, pot fi capabili să înțeleagă că puii sunt vulnerabili în mai multe moduri decât una și să încerce să protejeze sau să le îngrijească. Prin urmare, nu este neapărat recunoaștere, ci compasiune celor care sunt mai vulnerabili.

Câini de sex masculin și puii lor
Câinii blânzi îi pot recunoaște mai mult căței lor.

Câinii de sex masculin își recunosc puii - FAQ

Am găsit cele patru întrebări cele mai căutate despre recunoașterea câinilor părintelui și le-au răspuns pentru dvs. mai jos.

Poate un câine de sex masculin să spună dacă puii sunt al lui?

Nu există dovezi care să sugereze că un câine de sex masculin poate spune dacă o gunoi este a lui. Unii crescători susțin că, datorită câinelui lor fiind atât de blând și plin de compasiune cu puii lor, ei pot recunoaște, de fapt, așternutul lor. Cu toate acestea, nu există nici o dovadă definitivă că aceasta este cauza.

Studiile arată spre empatie și o recunoaștere a vulnerabilității căpușilor fiind o declarație mai credibilă. Există o altă opțiune, ca să facă acest lucru datorită temperamentului și caracteristicilor sale individuale. Unii câini sunt pur și simplu mai blândi și afectuosi decât alții. Acest lucru se poate datora rasei lor, influenței mediului, precum și influenței genetice.

În cazul în care câinele de sex masculin stau departe de pui?

Pentru primele douăzeci de zile de viață a catelusului, câinii de sex masculin ar trebui să stea departe de pui. Cu toate acestea, după această perioadă, poate fi benefică pentru ca Tatăl să se întâlnească cu puii. Acest lucru se datorează faptului că ajută la în mod corespunzător socializa puii în timpul perioadei lor sensibile. Trebuie să vă asigurați că tatăl prezintă un comportament prietenos și nu prezintă nici o agresiune sau reticență pentru a întâlni puii în funcție de Câine de agresiune la câini.

Prima întâlnire trebuie monitorizată în mod corespunzător și nu este forțată în nici un fel, deoarece acest lucru poate duce la agresiune și rănire. În schimb, permiteți-i pe tatăl și puii să se apropie de cont propriu și să le separe dacă apar semne negative.

De ce câinii părintelui atacă puii lor?

Există mai multe motive pentru care părintele câinilor își pot ataca puii inclusiv gelozie, indemnizația unui alt împerechere și anxietate sau supra-stimularea de la puii.

Dacă un câine este gelos de puii care vă atrage atenția, el poate încerca să vă atragă atenția. Dacă el nu își atinge scopul, atunci el poate deveni frustrat și ataca puii. Acest lucru, desigur, nu va fi planificat. Ar putea apărea în timp ce le țineți sau dacă cineva este între tine și tatăl. Agresiunea poate apărea, de asemenea, ca odată ce târfa nu mai are un gunoi, atunci ea este eligibilă să se împerecheze din nou. Această unitate instinctuală poate induce agresiune.

În plus, dacă permiteți puii să se elibereze în mod constant fără ca tatăl să aibă un loc de a scăpa, ei se pot prinde la puii din cauza lor hărțuirea lui. Acest lucru poate fi incredibil de frustrant pentru Tatăl și acest sentiment poate duce la ei să se prăbușească la pui.

Câinii de sex masculin se tristă când îi iei pe puii?

Dacă un câine de sex masculin a legat deja pupii și a format o prietenie, atunci ei pot fi trist când un cățeluș este re-homed. in orice caz, Reîncărcarea generală a unui catelus nu va afecta cel mai probabil tatăl deoarece nu au un instinct natural paternal.

Deci, în general, câinii de sex masculin nu își recunosc puii. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu pot forma legături cu ei. Înseamnă doar că acest lucru va fi un proces treptat, spre deosebire de comportamentul instinctual.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii de sex masculin își recunosc propriile pui?