Hermit signs de crab

Hermit Crab și o coajă pe nisip

Hermit Crabs Molt în mod regulat pe măsură ce cresc, dar este surprinzător de ușor să greșești un crab de pustnic pentru un crab de moarte mort.

Molding sau mort

A Molting crab apare destul de limpede și fără viață, iar corpul este adesea parțial din cochilie. Uneori, cu o observație foarte atentă, veți putea vedea mici ședințe de la corpul lui Hermit Crab în timp ce se înmulțește, dar altfel, poate fi foarte dificil să spui dacă este sau nu în viață. În plus, dacă crabul dvs. sa îngropat în nisip și nu le-ați văzut într-o vreme, este natural să începeți să vă întrebați dacă se înmulțesc sau dacă au murit acolo unde s-au îngropat.

Dacă nu sunteți sigur dacă crabul dvs. este moale sau mort, modul în care vă ocupați de situație poate face diferența dintre viața sau moartea crabului dacă sunt într-adevăr pur și simplu în plâns. Cel mai sigur lucru de făcut Dacă găsiți crabul de pustnic într-una din situațiile menționate mai sus este să presupunem că sunt doar în plâns. Dacă deranjați un crab de pustie în timpul unui timp critic în timpul molturii în timp ce încercați să determinați dacă sunt în viață sau nu, rezultatele pot fi dezastruoase.

Molting pe suprafață

Din moment ce vă asumați că crabul de pustnic se plute până se dovedește altfel, dacă crabul dvs. de pustnic pare fără viață și este într-un Rezervorul de izolare, lăsați-le în pace și urmăriți să vedeți ce se întâmplă. Dacă crabul dvs. Hermit este în rezervorul principal cu alți crabi de pustici, mai ales dacă sunt pe suprafață, tăiați capetele de pe o sticlă pop de două litri și îl scufundă în nisip pentru a înconjura crabul cu o barieră de protecție clară.

Nu deranjați un crab care este aprins limpede din cochilie, ci mai degrabă, să-i protejeze de alte crabi. Dacă se înmulțesc, ar trebui să continue prin proces dacă li se oferă timp să facă acest lucru. Dacă au murit, vor începe să miroasă rău în câteva zile. Un crab de pustie poate dura până la două luni pentru a finaliza întregul proces de molid, astfel încât să știți mult înainte de acel moment dacă acestea sunt încă în viață - și crabi mai mici nu iau aproape atât de mult timp pentru a finaliza întregul proces de molid.

Dacă găsiți ceea ce pare a fi un crab mort pe suprafața de lângă o coajă goală, aveți o privire mai atentă pentru a vedea dacă este doar un exoskeleton. Dacă este goală și se prăbușește cu ușurință, este un exoskeleton vechi, iar crabul de pustnic a fost deja morat și sa mutat la o coajă nouă. Au o privire rapidă într-o coajă din apropiere, și ați putea găsi crabul tău molted ascuns în noua lor casă.

În timpul îngropate

Un crab care este îngropat în patul lor este un pic mai dificil de îngrijit sau de a identifica dacă sunt sau nu. Netezi nisipul în jurul locului lor de ascundere și căutați piese pentru a obține o idee dacă se află sau nu noaptea alimente. Mulți crabi dispar adesea în timpul zilei, dar piesele din jurul cuștii dimineața vă vor informa că sunt încă activi. Dacă au fost săptămâni de când crabul tău sa îngropat și încă nu sunteți sigur dacă crabul dvs. de pustnic este sau nu în viață, puteți să vă îndepărtați cu atenție un pic de nisip din jurul locului lor de ascundere pentru a verifica un miros putrezit.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Hermit signs de crab