Top 7 cele mai bune alimente conserve pentru câini cu stomac sensibil

Problemele de stomac sunt foarte frecvente la câini. Uneori este doar o lovitură rapidă de greață sau diaree din cauza lui Fido care mănâncă ceva ce nu ar trebui să aibă. Alteori este o problemă cronică care poate fi rezolvată numai prin comutarea câinelui la o dietă mai potrivită. Dacă câinele dvs. mănâncă o dietă umedă, Cel mai bun hrană pentru câini conserve pentru stomacul sensibil poate fi doar ceea ce are nevoie.

Găsirea alimentelor potrivite pentru un câine cu un stomac sensibil poate fi o provocare. Chiar și cu unele dintre Cele mai bune mărci de mâncare pentru câini conserve acolo, poate fi dificil să alegeți unul care funcționează pentru FIDO individual. Va trebui să scanați ingredientele fiecărei rețete pentru a căuta posibile iritante. Dacă nu sunteți sigur ce cauzează problemele Fido`s Tummy, o excursie la medicul veterinar este în ordine.

Cel mai bun hrană pentru câini conserve pentru stomacul sensibilOdată ce ați aflat ce cauzează problema, puteți găsi o soluție. Alimentele sensibile la nivelul stomacului sunt de obicei făcute cu ingrediente limitate pentru a ajuta la eliminarea eventualelor iritante. Aceste alimente sunt, de asemenea, ideale pentru câinii cu alergii alimentare.

Din păcate, găsirea celor mai bune alimente pentru câini conserve pentru stomacul sensibil poate lua o afacere bună de încercare și eroare. Și, sfaturile de la prieteni și de familie nu pot ajuta, deoarece fiecare câine sensibil este diferit. Mâncarea care a funcționat bine pentru câinele sorei dvs. pot supăra stomacul câinelui tău.

Alimentele pentru câini cu stomacuri sensibile sunt de obicei făcute cu o calitate superioară și Proteina animalelor noi Ingrediente (E.G. Duck, Miel, Venison sau Bison în loc de carne de vită sau de pui). Raporturile sunt de obicei diferite, deoarece rețetele cele mai sensibile la stomac utilizează un număr mic de ingrediente pentru a evita declanșatoarele.

Vom merge mai detaliat despre fiecare marcă și de ce este ideal pentru câinii cu un stomac sensibil de mai jos, dar pentru moment, aici este o privire la rețetele de mâncare de 7 conserve care au făcut lista:

Rețetă alimentară pentru câini de stomac sensibil Preț Valoare Rating
Hill`s Dieta Dieta sensibilă la stomac și mâncarea pielii $$ $.18 / oz 4.5/5
Dieta lui Dave`s Pet Restricted Bland $$ $.16 / oz  4.6/5
Rețeta naturii Reducerea alimentelor umede în sos $ $.09 / oz  3.9/5
Wellness simplu natural limitat de ingredient limitat $$. $ $.23 / oz  4.3/5
Purina Pro Planul Focus Sensibil Piele & Stomac $$ $.12 / oz 4.0/5
Balanța naturală limitată de ingrediente alimente umede $$. $ $.19 / oz 4.1/5
Instinct LIMITED Dieta ingredientului de cereale Reteta gratuita $$$$$$ $.82 / oz 4.0/5

* Faceți clic pe cele mai bune alimente de câine conservate pentru stomacul sensibil pentru mai multe informații sau derulați în jos pentru recenzii.

Ajutând câinii cu stomac sensibil 

Dacă bănuiți că câinele dvs. are de-a face cu probleme de stomac sensibil, trebuie să vă dați seama ce cauzează problema înainte de a vă termina și a schimba dieta. Este posibil ca el a mâncat ceva ce nu ar trebui să aibă? Dacă da, este probabil ca problemele sale digestive să fie clarificate în câteva zile.

Dacă GI SPEST pare a fi o problemă cronică, dieta câinelui dvs. este cel mai probabil vinovat. Simptomele problemelor digestive ar putea include diaree, vărsături și gaze excesive. Desigur, o vizită la medicul veterinar va exclude orice boli care ar putea provoca simptomele.

Cercetările recente au arătat că aceleași câteva ingrediente provoacă tulburări de stomac în majoritatea câinilor cu un stomac sensibil. Aceste ingrediente includ:

  • Cel mai bun hrană pentru câini conserve pentru stomacul sensibilgrâu
  • vită
  • lactate
  • pui
  • miel

Cele mai bune alimente de câine conservate pentru stomacul sensibil vor evita aceste ingrediente. Alegerea uneia dintre aceste alimente pentru câinele dvs. nu va fi ușoară, dar formulele enumerate mai jos au fost concepute special pentru stomacurile sensibile pe baza cercetării curente disponibile. De asemenea, aceste alimente includ lucruri pe care unele câini le pot lipsi, fibre, minerale, vitamine sau pre- și probiotice.

Cel mai bun hrană pentru câini conserve pentru stomacul sensibil?
Top 7 retete nutritive pentru câinii sensibili

1hill`s Dieta Dieta Sensibil la stomac si alimente de piele

DealDieta de știință a lui Hill Sistemul sensibil la stomac și somon de piele și legumele sunt formulate pentru câinii adulți cu probleme de sensibilitate la nivelul stomacului și a pielii. Principalele sale ingrediente sunt somon și curcan, care sunt surse bune de proteine ​​de înaltă calitate. Gustul și valoarea nutrițională este îmbunătățită prin fructe și legume proaspete, cum ar fi mărul, morcovul, cartofii și fasolele verzi. Vitaminele și mineralele au fost adăugate pentru o măsură bună.

  • Sistemul mai sensibil la stomacul conserve de mâncare Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingredient: Bulion de pui, somon, morcovi, curcan, cartofi, fasole verde, amidon de cartofi, proteine ​​de mazare, zahar, alb? Sare iodată, Pomace uscat de mere, vitamine (supliment de vitamina E, acid ascorbic (sursa de vitamina C), mononitara de tiamină, suplimentul de niacina, complexul bisulfit de sodiu Menadione (sursa de vitamina K), clorhidrat de piridoxină, panotenatul de calciu, supliment de vitamina B12, riboflavina Supliment, Vitamina A Supliment, Biotină, Acid folic), Taurină, Minerale (oxid de zinc, sulfat feros, sulfat de cupru, sulfat de mangan, oxid mangan, iod de calciu)

Acest Entrée vine într-un pachet de 12 piese de 12.Cutii de 8-oz cu fila Easy-Pull. Proprietarii de câini atestă sănătatea multă îmbunătățită a câinelui, deoarece a fost plasată pe Hill `S Dieta Dieta sensibilă la stomac și mâncare de piele. Acest lucru a ajutat la ușurarea stomacului. Sensibilitățile lor au devenit mult mai ușor de gestionat. Mâncărimea, zgârierea și mestecarea au fost reduse semnificativ, iar firele lor au început să crească înapoi.

Cel mai bun hrană pentru câini conserve pentru stomacul sensibilCâinii de rang înalt care au un gust finic chiar găsesc acest lucru plăcut pentru ei. Textura moale este deosebit de acceptabilă pentru cei care lipsesc dinți. O problemă apare uneori, cu toate acestea, din cauza consistenței neregulate în pâinea celor mai bune alimente de câine conservate pentru stomacul sensibil. Există loturi care sunt prea rigide sau fricoase, pe care majoritatea câinilor le întorceau nasul până la.

Pro:
  • Oferă o nutriție completă pentru câinii adulți
  • Nu există arome artificiale sau conservanți
  • Conține proteină extrem de digerabilă din pește natural
  • Fabricat în SUA de ingrediente provenite în America de Nord și Europa
Contra:
  • Se remarcă pe site-ul companiei că acest produs alimentar nu este recomandat pentru cățeluși, câini gravidă / care alăptează sau câini adulți maturi
  • Ca și în cazul oricăror alimente de câini cu conserve pentru stomacul sensibil, există rapoarte că acest produs alimentar a făcut probleme digestive mai rău

Cel mai bun hrană pentru câini conserve pentru stomacul sensibilCea mai utilă recenzie despre acest lucru cel mai bine conservat de câine pentru stomacul sensibil: "Câinele meu are alergii destul de severe: mâncărime generale peste tot, labele foarte mâncărime (mai ales cele din spate) pe care le-ar linge și să muște până când au fost roșii, creșterea frecventă a drojdielor și infecții ale urechii severe (a fost atât de rău odată ce a fost atât de rău odată ..."

Dieta de alimentare cu animale de companie 2Dave restricționate

DavePentru câini cu un stomac sensibil, Alimentele de animale de companie ale lui Dave Oferă reteta lor de dietă restricționată oferă o dietă simplă și ușor digerabilă de pui și orez. Această rețetă bland ajută la calmarea burummelor queashice care apar adesea atunci când un câine este stresat sau bolnav sau în curs de schimbare în mediul său. Ingredientele sale includ pui, ficat de pui, orez, apă și suplimente de vitamine și minerale.

  • Sistemul mai sensibil la stomacul conserve de mâncare Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Pui, apa suficienta pentru prelucrare, raze de bere, guma de guar, clorura de potasiu, minerale (carbonat de calciu, sulfat de zinc, proteine ​​de zinc, sulfat feros, proteine ​​de fier, sulfat de mangan, sulfat de cupru, proteine ​​de mangan, proteine ​​de cupru, selelnit de sodiu, iodură de potasiu , Proteine ​​de cobalt), aromă naturală, sare, caragenan, clorură de colină, vitamine (supliment de vitamina E, supliment de niacină, mononitratul de tiamină, supliment de vitamina A, L-ascorbyl-2-polifosfat, p pantotenat D-calciu, clorhidrat de piridoxină, supliment de riboflavină, Acid folic, supliment de vitamina D3, biotină, supliment de vitamină B12)

Acest hrană pentru câini are o consistență groasă și câinii îl iubesc. Unii proprietari de animale de companie se amestecă cu Kibbles, astfel încât să poată întinde 1 poate la câteva zile. Ei pot spune doar că hrănirea câinilor lor pretențioși nu a fost niciodată mai simplă, deoarece câinii lor nu au nevoie acum atât de mult wheedling ca înainte. Câinii cu stomac sensibil, pe de altă parte, sunt înfloritoare Dieta de alimentare cu animale de companie ". Acest lucru este de acord cu tummiile lor și nu provoacă probleme. În plus, au o piele frumoasă și haină și o mare energie.

Un alt lucru bun pe care îi place este că acest produs de câine conservat poate fi cumpărat fără prescripție medicală, ceea ce este foarte convenabil. Noi găsim formularea pentru a fi suficient de blândă pentru cățeluși, seniori și cei care se recuperează de la intervenția chirurgicală sau alte afecțiuni. Are un miros ușor, dar a supus altfel. În plus, nu deranjează câinii.

Pro:
  • Puiul real este primul ingredient
  • Formulate în mod specific pentru a ajuta la calmarea stomacului ca o dietă slabă de pui și orez, oferind în același timp o dietă echilibrată din punct de vedere nutrițional
  • Nici un gluten de grâu sau grâu
  • Produs in SUA
Contra:
  • Există rapoarte de la proprietarii de animale de companie care își revendică câinele nu ar mânca acest produs alimentar
  • Unii cumpărători nesatisfăcuți spun că acest aliment nu a ajutat-o ​​pe diversificarea câinelui lor, dar nu a mai făcut-o mai rău

Cel mai bun hrană pentru câini conserve pentru stomacul sensibilCea mai utilă recenzie despre acest lucru cel mai bine conservat de câine pentru stomacul sensibil: "Câinele meu mai în vârstă se lupta cu adevărat cu digestia ei. Datorită bolii ei era foarte greu să dețină nimic. Am încercat alte alimente umede, dar Daves este de departe cel mai bun. Ea face mult mai bine și calitatea ei ... "

Rețeta 3Naturajelor de alimente umede în sos

NaturăDacă câinele dvs. este sensibil la pui, pește sau carne de vită, Rețeta naturii Oferă această tocană care se face cu tăieturi de carne de miel în sos gros. Acesta conține orez și orz, care sunt surse excelente de carbohidrați foarte digerationali. Are mazăre și morcovi pentru acest impuls de nutrienți și antioxidanți naturali naturali.

  • Sistemul mai sensibil la stomacul conserve de mâncare Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Apa suficientă pentru prelucrare, miel, concentrat de proteine ​​de soia, produs de ou uscat, orez brun, mazăre, făină de orz, morcovi, ulei de canola (conservat cu tocoferoli amestecați), făină de orez, drojdie de bere, sare, gumă de guar, vitamine (supliment de vitamina E , Inozitol, mononit de tiamină, supliment de niacină, supliment de vitamină A, panotenatul de calciu, suplimentul de riboflavină, clorhidrat de beta-caroten, piridoxină (vitamina B6), complexul bisulfit de sodiu Menadione (sursa de vitamina K), suplimentul de vitamina D3, acid folic , Supliment de biotină, vitamina B12), făină de orz malț, carbonat de calciu, clorură de potasiu, tripolfosfat de sodiu, fosfat de dicalcium, clorură de colină, caragenan, minerale (proteine ​​din zinc, sulfat feros, oxid de zinc, proteine ​​de fier, sulfat de cupru, proteine ​​de cupru, mangan Proteine, oxid mangan, iod de calciu, selenit de sodiu), extract de rozmarin

Acest amestec sănătos de tăieturi de carne foarte digerabile și carbohidrații din sosul de gură de gură va apela cu siguranță la câini. De fapt, chiar și cei pretențioși prezintă interes neobișnuit în acest produs de câine cel mai bine conservat pentru stomacul sensibil. Cei cu un stomac delicat, tolerează Rețeta naturii retete umede câini tăieturi alimentare în sos bine de asemenea. Ei nu au tulburări de stomac sau scaun liber,. Unii câini par să găsească sosul prea gros, dar asta e ușor de remediat prin adăugarea unei linguri de apă caldă.

Cel mai bun hrană pentru câini conserve pentru stomacul sensibilUnele alimente conservate sunt atât de greu de scos din canalul lor, dar acest lucru se alunecă curat. Carnea ciudată sunt puțin prea ciudați pentru câțiva câini, dar dacă nu vă deranjează să distrugeți piesele înainte de a servi, aceasta nu este o problemă. Nu puteți bate și prețul, care este într-adevăr o fură.

Pro:
  • Mielul este principala sursă de proteine
  • Orzul de cereale integrale oferă o sursă bună de fibre pentru a vă menține în mod regulat intestinele câinelui
  • Nu există culori artificiale sau arome
Contra:
  • Orientările de hrănire sunt 1 pot pentru fiecare 14-18 de kilograme de greutate corporală, ceea ce înseamnă un câine de 56 de lire ar trebui să mănânce 4 cutii pe zi
  • Câteva recenzii notează preocupările legate de controlul calității cu acest produs

Cel mai bun hrană pentru câini conserve pentru stomacul sensibilCea mai utilă recenzie despre acest lucru cel mai bine conservat de câine pentru stomacul sensibil: "Câinele meu de salvare senior are o boală hepatică cronică și nu poate avea produse din carne. Am cumpărat o varietate de alimente de câini fără carne, majoritatea fiind extrem de scumpe (i.E. Dealuri l / d) și ea nu ar ... "

4 Wellness simplu natural umed conservat alimente limitate de ingredient limitat

Wellness simplu natural umed conserve limitate hrana de câine de ingredientAcest lucru cel mai bine conserve de câine pentru stomacul sensibil de la Wellness natural pentru animale de companie este o mâncare de câine umedă cu amestecul drept de proteine ​​de înaltă calitate și carbohidrați ușor digerabile pentru a susține sănătatea câinelui cu considerente speciale pentru intoleranțele lor alimentare. Ingredientele sale includ carne de curcan de înaltă calitate și cartofi combinate cu bulion de curcan, semințe de in și suplimente de vitamine și minerale. Nu conține subproduse de carne, porumb, grâu, gluten, umpluturi sau conservanți.

  • Sistemul mai sensibil la stomacul conserve de mâncare Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Turcia, bulion de curcan, cartofi, caragenan, guma de guar, inox, clorură de potasiu, extract de rădăcină de cicoare, proteine ​​de fier, proteinează de zinc, clorură de colină, supliment de vitamina E, proteine ​​de cobalt, proteine ​​de cupru, selenit de sodiu, mononit de tiamină, Biotin, supliment de vitamină A, iodură de potasiu, supliment de vitamină B-12, supliment de vitamina D-3, suporturi riboflavină

Câinii îi iubesc textura și consistența semi-umedă - nici mai scurtă, nici uscată - făcându-l ușor să se amestece cu alte alimente sau să fie servite ca este. Unele proprietari de animale de companie se încălzește Wellness simplu natural umed conserve limitate hrana de câine de ingredient înainte de a servi, și ei spun că se descurcă o aromă frumoasă pe care câinii lor le iubesc.

Cel mai bun hrană pentru câini conserve pentru stomacul sensibilAcest hrană pentru câini liberi fără cereale a fost foarte utilă pentru câțiva câini cu IBD problematic. Pentru unii, acest lucru a fost singurul alimente pe care câinii lor ar putea tolera și știi ce ușurință este de a găsi o formulă care, în sfârșit, este de acord cu starea sensibilă a câinelui tău. De asemenea, a ajutat imens în problemele de gaz, alergii ale pielii și diaree cronică.

Pro:
  • Proteina sursă unică
  • Free-free de cereale
  • Făcute cu toate ingredientele naturale
  • Fără gluten, grâu, umpluturi sau aditivi artificiali
  • Produs in SUA
Contra:
  • Unii cumpărători aveau preocupări de control al calității, observând că culoarea alimentelor a fost "gri"
  • Ca și în cazul oricăror alimente de câine cele mai bine conservate pentru stomacul sensibil, există recenzii ale proprietarilor care spun că câinele lor nu-i plac acest produs

Cel mai bun hrană pentru câini conserve pentru stomacul sensibilCea mai utilă recenzie despre acest lucru cel mai bine conservat de câine pentru stomacul sensibil: "Am comandat acest hrană pentru câini, deoarece după luni de căutare pentru ceva care nu avea un ingredient pe câinele meu a fost alergic la, am găsit în cele din urmă acest lucru. Mielul și carnea de porc sunt singurele proteine ​​animale pe care nu le-a alergat și ... "

5Purina Pro Plan Plan Focus Sensitive Sens & Stommon Salmon & Rice

Purina Pro Plan Planul Focus Sensitive Sens & Stommon Salmon & RicePurina Pro Plan Focus Salmon & Rice Entrée Classic are o singură sursă de proteine ​​(somon) pentru digestie ușoară. Acest lucru facilitează furnizarea câinilor cu alimentație, evitând în același timp anumite mese și surse de proteine. De asemenea, conține orez, proteine ​​de cartofi, morcovi și vitamine și minerale pentru suficientă energie și sănătate generală.

  • Sistemul mai sensibil la stomacul conserve de mâncare Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Apa suficientă pentru prelucrare, somon, orez, pește, proteine ​​de cartofi, ulei de porumb, morcovi, inulină, clorură de potasiu, caragenan, gumă de fasole, gumă xantan, gumă de guar, fosfat tricalciu, clorură de colină, supliment vitamina E, sulfat de zinc, feros Sulfat, mononit de tiamină, niacină, sulfat de cupru, sulfat de mangan, pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină, supliment de vitamina B-12, supliment de riboflavină, vitamina A Supliment, acid folic, supliment de vitamina D-3, biotină, selenită de sodiu

Acest aliment cu câini umed conserve a fost dovedit de mai multe ori pentru a fi destul de eficient în rezolvarea problemelor GI și a pielii la câini. Unii câini care au fost hrăniți cu stomacul și pielea sensibilă la dieta de la Hill. Din fericire, proprietarii de animale de companie au găsit Purina Pro Plan Planul Focus Sensitive Sens & Stommon Salmon & Rice și au avut succes cu rezultatele. Într-adevăr, diferite formule pentru câini diferiți.

Cea mai bună mâncare conservată pentru pielea sensibilăCâinii consideră că este foarte gustoasă și, de fapt, câini care nu au avut alimente umede toată viața lor înainte de a găsi acest yummy la prima încercare. În timp ce mirosul de pește poate fi destul de ofensator pentru unii proprietari de animale de companie, acest lucru nu a descurajat câinii de lupi în jos în timpul meselor.

Pro:
  • Somonul bogat în nutrienți este sursa primară de proteine
  • Formulate în mod specific pentru digestie ușoară
  • Fără grâu, soia, culori artificiale sau conservanți
  • Oferă o nutriție echilibrată pentru câinii adulți
Contra:
  • Unii recenzenți remarcă faptul că versiunea uscată a acestei alimente funcționează mai bine pentru câinii cu stomacuri sensibile
  • Câțiva recenzori au fost dezamăgiți de coerența acestei alimente, numindu-i "Gooey"

Cel mai bun hrană pentru câini conserve pentru stomacul sensibilCea mai utilă recenzie despre acest lucru cel mai bine conservat de câine pentru stomacul sensibil: "Am încercat câteva alimente diferite de câini, iar acest lucru pare să fie cel pe care câinii noștri îl plac cel mai bine. Unul este un yorkie și unul este un shih tzu, și amândoi au stomacuri foarte sensibile. De asemenea, Shih Tzu are alergii ... "

6Natural echilibru limitat diete de ingredient umed alimente umede

Balanță naturală limitată dietă de ingrediente umedeEchilibru natural Dieta de dietă a ingredientului limitat și formula de cartofi dulci este special formulată pentru câinii care au nevoie pentru a evita ingredientele la care sunt sensibile la. Acest hrană pentru cainele umede, ușurează proprietarii de animale de companie din cauza unei liste scurte de ingrediente care include carne de pui, cartofi dulci, cartofi și vitamine și minerale.

  • Sistemul mai sensibil la stomacul conserve de mâncare Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Pui, bulion de pui, cartofi, cartofi dulci, cartofi deshidratați, ficat de pui, masă de pui, ulei de canola (conservat cu tocoferoli mixici), fosfat dicalcium, vitamine (L-ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina C), supliment de vitamina C) , Mononitratul de tiamină, niacin, p pantotenat de calciu, supliment de vitamină A, supliment de riboflavină, supliment de vitamina D3, supliment de vitamina B12, clorhidrat de piridoxină, acid folic), minerale (proteine ​​de zinc, sulfat de zinc, sulfat feros, proteine ​​de fier, sulfat de cupru, Proteine ​​de cupru, sulfat de mangan, proteine ​​de mangan, iod de calciu, selenit de sodiu), carbonat de calciu, guar guar, sare, aroma naturala, caragenan, clorura de potasiu, extract yucca schidigera, clorura de colina, extract de rozmarin

Aceasta oferă o nutriție echilibrată, calmează stresul gastrointestinal și susține pielea sănătoasă și haina lustoasă. Câinii iubesc aroma profundă și o place atât de mult încât este adesea folosit pentru a face alte alimente (cum ar fi alimentele cu prescripție medicală pentru problemele speciale de sănătate) devin mai gustoase. O lingură sau două de Balanță naturală limitată dietă de ingrediente umede de obicei, face trucul și ajută celelalte alimente să se mulțumească bine.

Cel mai bun hrană pentru câini conserve pentru stomacul sensibilCare subliniază doar ce proprietari de animale de companie știu deja că orice mâncare de câine este suficient de bună dacă câinele tău o mănâncă. Este un lucru bun că această alimentație echilibrată din punct de vedere nutrițional este, de asemenea, topnotch în departamentul de palate. Este făcută și pentru toate etapele de viață, deci dacă aveți mai mulți câini în familia dvs., acest lucru vă oferă încă un alt beneficiu - planificarea și pregătirea meselor simplificate.

Pro:
  • Carnea reală de pui este primul ingredient
  • Free-free de cereale
  • Oferă o nutriție completă și echilibrată pentru câinii de la fiecare vârstă
  • Nu există culori artificiale, arome sau conservanți
Contra:
  • Orientările recomandate de servire afirmă că un câine mare (cântărind aproximativ 80 de kilograme) ar trebui să mănânce 5 cutii de alimente pe zi
  • Mai mulți recenzenți și-au remarcat îngrijorarea cu controlul calității acestei alimente, spunând că mirosul a fost mai puternic cu unele loturi și colorarea a fost adesea diferită

Cel mai bun hrană pentru câini conserve pentru stomacul sensibilCea mai utilă recenzie despre acest lucru cel mai bine conservat de câine pentru stomacul sensibil: "Există ceva în neregulă cu această expediere a alimentelor. Ive a folosit echilibrul natural multe, de multe ori fără nici o problemă, dar dintr-o dată acest caz a sosit de la Amazon într-un fel diferit. Mâncarea avea un foarte puternic ... "

7Instincint limitat ingredient dieta de cereale reteta gratuit de varietatea naturii

Instinct Limited Ingredient Dieta de cereale Rețeta fără naturăMâncarea umedă a câinelui dvs. nu au putut obține nici o formă mai simplă decât instinctul limitată a dietei de iepure de dietă de la iepure de la Varietatea naturii. Are o sursă de proteine ​​animale (care este iepure) și o legumă (care este mazăre). Aceste ingrediente de înaltă calitate sunt amestecate cu vitamine și minerale pentru a asigura o nutriție adecvată. Rabbit este o carne nouă, astfel încât câinii care reacționează la alte tipuri de carne mai frecvente ar avea o șansă mai bună cu asta.

  • Sistemul mai sensibil la stomacul conserve de mâncare Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Iepure, apă, ficat de iepure, mazăre, fosfat dicalcic, argilă montmorilonită, carbonat de calciu, clorură de potasiu, sare, minerale (proteine ​​de zinc, proteine ​​de fier, proteine ​​de cupru, proteine ​​de mangan, selenit de sodiu, proteine ​​de cobalt, iodură de potasiu), vitamine (vitamina E supliment, mononitar de tiamină, supliment de niacină, pantotenat D-calciu, supliment de vitamina A, supliment de biotină, supliment de vitamină B12, clorhidrat de piridoxină, supliment de vitamina D3, acid folic), clorură de colină)

Mazărea nu sunt doar foarte hrănitori (vitamine B1, B2, B2, B2, B2, B, K, fier, zinc, mangan, proteine, potasiu), dar sunt, de asemenea, bogate în fibră, care este foarte important pentru câinii cu probleme digestive. Instinct LIMITED LIMITED INGREDIENT DIETA RECIPUL DE FREE GRATUIT prin varietatea naturii ajută la menținerea greutății mai sănătoase și pentru a regla și glucoza din sânge.

Cel mai bun hrană pentru câini conserve pentru stomacul sensibilIepurii sunt una dintre cele mai naturale predate ale câinilor din sălbăticie, așa că nu este atât de surprinzător de ce câinii găsesc acest lucru atât de delicios și ușor devin mâncarea preferată. Mai important este faptul că această formulă ajută la alergii alimentare și proprietarii de animale de companie spun că a redus pe consumul de burtă și mâncărime la câinii lor.

Pro:
  • Realizat cu o sursă de proteine ​​animale
  • Oferă o nutriție completă și echilibrată pentru câini în toate etapele de viață
  • Fără cereale, gluten, cartof, lactate, ouă, pui, carne de vită și pește
Contra:
  • Dimensiunea de servire pentru câinii adulți este de 1-1.25 cutii pentru fiecare 15 kilograme de greutate corporală
  • Comentariile negative s-au plâns de problemele legate de controlul calității, inclusiv un miros putric, bucăți mici de spumă în alimente și decolorare

Cel mai bun hrană pentru câini conserve pentru stomacul sensibilCea mai utilă recenzie despre acest lucru cel mai bine conservat de câine pentru stomacul sensibil: "Produs mare de înaltă calitate și # 8212; Câinii mei iubesc. Cu toate acestea, în cazul în care cineva la varietatea Natures citește acest lucru, vă rugăm să aveți Amazon să înceapă ambalarea cazurilor în mod corespunzător pentru expediere, astfel încât acestea să nu ajungă la sfânt. Ultima mea comandă a fost pentru ... "


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 7 cele mai bune alimente conserve pentru câini cu stomac sensibil