Yoyo lorch specii de pește profil

Botia Lohachata - Yo Yo Loach

Acest Ioyo Loach are mai multe nume, inclusiv Pakistanezi Loach de la locul de origine și de lotul reticulat din modelul său de tip giraffe. Uneori denumit în mod incorect ca o incalculare peşte, De fapt, are scale foarte mici încorporate în piele. Un pește de locuit de fund, este un agent de curățare activ. Yoyo este semi-agresiv, deși trăiește bine cu propria sa specie.

Numele Yoyo Lotach, potrivit mai multor surse, a venit de la fotograful Ken Childs, un jucător important în Aquarium Import Business de mai mulți ani. Există două versiuni foarte diferite de ce a numit acest pește "yo-yo."O versiune susține că peștele erau atât de activi încât au fost bătuți ca YO-YOS. Cealaltă se referă la modelul de culoare al peștelui, în special în minorii speciilor.

Privire de ansamblu de rasă

Nume stiintific: Botia Lohachata

Nume comune: Yoyo Loach, Almorha Loach, Pakistanei Loach, Locach Reticulat, Y-Loach

Dimensiunea adulților: 3 până la 5 inci (7 până la 13 cm)

Speranța de viață: 5 până la 8 ani

Caracteristici

FamilieOrigineSocialNivelul rezervoruluiDimensiunea minimă a rezervoruluiDietăCreștereÎngrijirephDuritateTemperatura
Caractere
Nord și Nord-Est India, Bangladesh
în general pașnic
Locuitorul de Jos
20 galon
Omnivore, mănâncă cele mai multe alimente
Egglayer
Intermediar
6.5 la 7.5
la 12 DGH
75 până la 86 F (24-30 c)

Origine și distribuție

Yoyo Lorch vine de la râuri de apă dulce și încă apă dulce din India și Pakistan. Preferă să se adune în fonduri încă cu substraturi stâncoase, unde există o mulțime de vegetație acvatică și mâncare. Loach-urile spawn în amonte și apoi își fac drumul în aval pentru a trăi cea mai mare parte a vieții lor.

Luptele Yoyo din Pakistan sunt de obicei mai întunecate decât cele din India - nu sunt clare dacă există un motiv de mediu pentru acest lucru sau dacă lotele sunt de fapt diferite specii.

Culori și marcaje

Yoyo Loach este argint cu marcaje întunecate care arată foarte mult ca literele y și o. Literele sunt cele mai clare atunci când iahul este tânăr, dând drumul la un model mai solid reticulat pe măsură ce peștele se maturizează. Când se angajează în lupte sau se ascunde, marcajele Yoyo Lorch poate să se diminueze gri, dar se întorc rapid la normal. Culoarea de argint poate apărea, de asemenea, albăstrui în anumite lumină.

Gura lui Yoyo Loach puncte în jos, sportând patru perechi de barbeli. Când este încântată că culoarea sa poate să se estompeze și nu este neobișnuită ca această specie să joace mort, la fel ca vărul său Clown Loach. Yoyo are un caracter deosebit și a fost cunoscut că îl recunosc pe proprietar. De asemenea, Yoyo Loach face un sunet care face clic când hrănește pe suprafață. Face acest lucru prin înghițirea aerului și forțându-l prin branhii.

Tankmates

Dacă păstrați un singur Yoyo Loach, există o șansă bună să vă echipei cu alte pești din rezervor. În timp ce aceasta nu poate fi o problemă, este mai bine să păstrați o macră de cel puțin trei, de preferință mai mult. Nu le păstrați cu cisterții mari sau agresivi. Deoarece împrumuții pot fi foarte activi și sociali, este, de asemenea, cel mai bine pentru a evita cisterții care sunt timizi sau în mișcare lentă. Mici somn sau alte mici pești pașnici sunt însoțitori potriviți pentru yoyos.

Yoyo Loach Habitat și îngrijire

Yoyo Loach salută din apele încă din India și Pakistan - preferă apă caldă, moale, acidă. Efectuați modificări frecvente de apă și păstrați iluminatul supus. Este foarte important ca apa să fie foarte curată și bine oxigenată. Sistemul dvs. de filtrare ar trebui să fie foarte eficient și ar trebui să planificați să înlocuiți periodic apa rezervorului (15% pe săptămână).

Când prima dată introdusă în rezervor, Yoyos sunt nervoase și se pot ascunde. Asigurați-vă că le oferiți cu locuri de ascundere ample, inclusiv pete în care se pot stoarce și se simt în siguranță. O singura data aclimatizat, Ei vor petrece mai mult timp în aer liber. Ele sunt cele mai active pe timp de noapte și se bucură de înflorire în substrat pe zi. Dacă credeți că lipsesc o lotul, nu fiți surprinși dacă îl găsiți ascuns sub pietriș. Pentru că Ioyo Loave pot și sari când sunt surprinși, este o idee bună să aveți un capac strâns pe acvariu.

Dieta Yoyo Loach și hrănirea

Loach-urile se bucură de alimente de mâncare, dar sunt omnivore - pot mânca alimente de vegetație atunci când insectele și alte animale sunt rare. Deoarece acestea sunt versatile, loile Ioyo sunt ușor de hrănit. Vor mânca aproape orice sunt oferite, de la fulgi la congelate la alimentele uscate prin îngheț. Câteva peleți de scufundare hrăniți chiar înainte de a întoarce luminile, vor fi repede devorați.

Ele sunt deosebit de îndrăgostite de alimente vii și se vor descărca pe coworms de sânge și creveți de saramură. De asemenea, vor consuma orice melci ei găsesc în rezervor, suge-i chiar din cochilii lor. Pentru a menține o sănătate bună, furnizați o varietate de alimente vii.

Hrănirea de pește vii alimente

Diferențele dintre sexe

Ambele sexe sunt similare, dar bărbații sunt, în general, mai subțiri decât femelele care devin considerabil grăsimi atunci când sunt pline de ouă. Masculii pot arăta, de asemenea, o culoare roșie în jurul barbelilor.

Reproducere yoyo loach

Nu este neobișnuit ca femelele mature să se umple cu ouă, deși nu au fost văzute în captivitate. Este extrem de puțin probabil ca lotele dvs. Yoyo să se reproducă în timp ce trăiesc în acvariul dvs.

Mai multe specii de pești de companie și cercetări suplimentare

Sunt multi Specii de loah, la fel ca coolie loach si Vremea Loach. Au forme diferite, colorare și temperamente. Unele specii sunt ieșite în timp ce altele sunt timide - unele sunt active în timpul zilei, în timp ce alții preferă noaptea.

În cazul în care Yoyo Loach vă va atrage și sunteți interesat de alte împrumci pentru acvariul dvs., verificați:

Verificați profiluri suplimentare de specii de pește pentru mai multe informații despre alte informații apa dulce peşte.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Zebra vs. Ioyo Loach-uri. Departamentul de Informatică Economică și Cibernetică.

  2. Pește de apă dulce 101. Colegiul de Medicină Veterinară, Universitatea din Illinois.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Yoyo lorch specii de pește profil