15 Cele mai bune nume pentru câinii de jucărie

Chihuahua câine alergând

Aducerea la domiciliu Un câine sau catelus nou adoptiv poate fi un timp superficial. De asemenea, poate fi copleșitoare, asigurându-vă că ați luat în considerare totul, de la toate uneltele de care aveți nevoie, spre veterinarii și asigurarea, la formarea și ședințele câinilor.

Cu toate aceste lucruri importante de gândit, încercând să fie creativi și să vină cu un nume bun pentru noul dvs. membru al familiei, poate dovedi o provocare. Vrei să alegi ceva pe care toți membrii familiei sunt de acord și ceva care nu va provoca jenă sau ofensă atunci când îl sunați în parc.

Dacă tocmai ați adus acasă un câine mic și vă străduiesc să fiți de acord, atunci poate că unele dintre aceste idei câine de jucărie numele de companie vor ajuta la oferirea unei inspirații!

Bijou

Vrei un nume unic, cu un pic de sofisticare continentală și asta se referă, de asemenea, la dimensiunea diminuată a câinelui? Bijou este un cuvânt francez care se referă la ceva mic și elegant. Perfect, dreapta?

Titch

Acesta este un nume de câine mic popular. Este adesea folosit cu îndrăzneală când se referă la un copil mic. Perfect pentru câinele mic din viața ta prea atunci.

Tich, fără extra "t", a fost, de asemenea, numele unui câine de serviciu militar renumit, care a primit medalia Dickens pentru Gallantry după serviciul ei în cel de-al doilea război mondial. O alegere bună dacă doriți ca câinele dvs. să fie asociat cu măreția.

Tinkerbell

Care nu-și amintește această zână feisty de la povestirile Peter Pan? Dacă aveți un câine mic Sassy, ​​care este înfricoșător loial, predispus la gelozie, curios, curajos și, uneori, un pic grumpy, atunci acesta ar putea fi un nume foarte potrivit.

Urs

Dacă doriți să mergeți cu o atingere de ironie, de ce nu numiți câinele dvs. mic după un animal mare. Ursul ar putea fi o alegere bună. Nu ai putut obține o creatură mai opusă în ceea ce privește dimensiunea, dar ele sunt, de asemenea, pufoase și drăguțe.

Xena

Sunteți un fan al televiziunii Fantasy Cheesy Nineties? Dacă sunteți, vă veți aminti fără îndoială Xena: Warrior Princess. Acest nume vă poate potrivi câinele dvs. mic dacă are o personalitate aprinsă și curajoasă.

Sohwakhaeng

Dacă căutați ceva cu adevărat unic, care are și un înțeles mai profund, nu ați putut obține mai mult decât acest nume, dacă puteți reuși să o pronunți. Sohwakhaeng înseamnă "fericire mică, dar o anumită fericire" în Coreeană și este un termen care se îndreaptă în acest moment. Deci, dacă aveți un câine mic plin de bucurie, poate că l-ați scurtat la "Sohwa" ar putea fi o idee excelentă.

Bruiser

Aveți un câine mic care crede că este cel mai dur pooch pe bloc? Încearcă să intre pentru a-și proteja tovarășii câine ori de câte ori există mirosul de necazuri? Bine, poate că o pregătire suplimentară va fi de ajutor, dar ar putea să se potrivească și numele Bruiser.

Acesta a fost, de asemenea, numele Chihuahua deținut de Elle, în blonda legală. Deci, dacă sunteți un fan Witherspoon Reese, ar putea fi, de asemenea, perfect.

Scorpie

Aveți un câine puținitit, care este puțin timid? De ce nu le numiți după una dintre cele mai mici și, eventual, mai drăguțe, mamifere -. Etruscanul Etruscan cântărește o simplă 1.8G, în medie.

Margaretă

Acesta este un nume popular pentru oameni și câini deopotrivă. Această floare dulce, mică se găsește în întreaga lume și se spune că reprezintă puritatea și nevinovăția. Perfect pentru pupurile mici dulci.

Pip

PIP este un alt nume unisex adaptat unui câine mic. PIP a fost unul dintre hobbiturile mult mai iubite de la Lordul Inelelor și este, de asemenea, un termen folosit pentru a descrie o persoană sau un obiect care este foarte apreciat.

Wyche

Un nume neobișnuit care se potrivește dacă vă place marele în aer liber este Wyche. Numindu-ți câinele mic după cel mai mic munte al lumii, Muntele Wycheproof din Australia este destul de unic.

Rocky

Acesta este un alt nume de câine popular, perfect pentru un câine puțin încrezător și rănit, care își uită dimensiunea. Adesea se adresează proprietarilor câinilor mici de salvare, care ar fi putut începe un început dur în viață, dar și-au luptat înapoi la o sănătate bună.

Boudica

Dacă sunteți o bordură de istorie și doriți să vă numiți câinele mic spirited după o femeie războinic, nu puteți obține mult mai bine decât Boudica. Acest lider celtic de sex feminin a condus o revoltă renumită împotriva romanilor în vremurile străvechi. Ați putea să scurtați întotdeauna numele la Bodi pentru a apela și în parc.

Arrietty

Dacă sunteți un fan al literaturii clasice ale copiilor, atunci numiți câinele dvs. mic după ceasul arriet, principalul, caracterul mic din carte debitorii pot face apel. Dacă câinele dvs. este inteligent, curios și curajos, ei vor fi potriviți pentru numele.

Purcel

Aveți un câine alb sau ușor colorat cu pete roz sau un nas roz? Purcele ar putea fi numele perfect. Este, de asemenea, ideal dacă sunteți un fan al personajelor Winnie Pooh.

Nu uitați numele pe care îl alegeți!

Păstrați-l scurt: poate deveni obositor apelând un nume lung. De asemenea, va fi mai mult o provocare pentru cainele dvs. să înțeleagă dacă nu doriți să utilizați o porecla.

Păstrați-l pronunțat: Ați putea confunda câinele dvs. când alții îi numesc de numele greșit la îngrijirea copiilor sau în parcul de câine.

Fi decisiv: Este bine să-l schimbați după câteva zile. Nu este, totuși, corect sau sensibil să păstreze tăierea și schimbarea sau redenumirea câinelui după câteva luni sau chiar ani.

Păstrați-l inofensiv: Tu și familia ta ar putea să-l găsești să-ți spui pantalonii câinelui, dar nu toată lumea îți va împărtăși umorul. Să fie atenți la nume accidental din punct de vedere cultural sau rasial.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Cele mai bune nume pentru câinii de jucărie