20 De sfaturi pentru a urmări când numiți noul dvs. Catelus

20 de sfaturi pentru a urmări când numiți noul dvs. catelus

Puteți găsi întotdeauna Sfaturi pentru a urmări când numiți noi puii. Cu toate acestea, având în vedere multe opțiuni de a alege, această sarcină palpitantă poate deveni uneori obositoare. Dar, ca un părinte de blană iubitoare, este datoria ta finală de a găsi Cel mai bun nume pentru puii tăi.

Poți să-ți folosești imaginația, cu o linie de inteligență, să vii cu Numele câinilor unice. Nu există reguli exacte de numire a câinelui. Astfel, este de până la tine și de animalul tău de companie să știi dacă ai deja numele perfect. Doar amintiți-vă, scopul dvs. final este să vă dați catelul dvs. un nume că dvs. și animalul dvs. de companie va iubi și savura.

Sfaturi pentru numirea catelusilor

Alegerea unui nume de câine este mai mult decât gândirea și gustul inteligent al proprietarului. Mai mult, depinde în mod dramatic de caracterul, atitudinea și emoționalitatea noului dvs. pui. Și astfel, există câteva sfaturi esențiale pentru numirea de pui că fiecare părinte de companie trebuie să urmeze.

1. Fi unic

Dacă dețineți mai mult de un animal de companie, utilizați un nume diferit pentru noul dvs. pup. De asemenea, Dați-vă noul câine un nume care nu sună similar cu celălalt, care ar putea face ca câinele dvs. să fie confuz. Având nume precum Ted și Bubble sunt în regulă. Dar imaginați-vă dacă vă numiți animalele de companie TED și ED. Sau bule și ruffle?

De asemenea, puteți obține inspirație din diferite surse pentru a veni cu Numele câinilor unice. Unii proprietari de animale de companie încep să-i placă numele de celebrități, stele sportive și numele de alimente. În timp ce alții urmează chiar și nume de alcool, cum ar fi brandy și whisky sau nume de ficțiune, inclusiv Merlin și Casper. Deci, fi creativ și lăsați-vă imaginația să ia numele câinelui dvs. la nivelul următor.

2. Păstrați-l la două silabe

Evitați numele lungi pentru noile dvs. pui. Numai scurte va fi mai ușor pentru ca câinii tăi să-și amintească. Ca regulă de bază, păstrați-o la un singur și maxim de două silabe. În acest fel, puii dvs. o poate înțelege mai bine. De asemenea, acesta este motivul pentru care majoritatea comenzilor sunt limitate numai la una sau două silabe numai. În consecință, aceleași sfaturi se aplică în numirea noilor dvs. pui, pe care trebuie să le urmați.

Cel mai bun mod de a testa dacă numele pe care îl alegeți este cel potrivit, repetați-l de multe ori. Astfel, dacă rămâi confortabil după ce a spus-o o grămadă de ori, atunci ce căutați într-un nume. În plus, de obicei, ajungem la scurtarea unor nume lungi după ceva timp.

Sfaturi despre numirea unui nou catelus
Nu există reguli care să urmeze când numiți puii!

3. Păstrați porecle la îndemână

Pe măsură ce îi dăm numele nostru iubit-un animal de companie, de ce nu ar trebui să dăm câinelui nostru un nume de nick? În esență, cele mai multe nume de catelus au variante și întotdeauna ajung ca nume mai scurte. Deci, veniți cu a poreclă care este drăguț și dar ușor de pronunțat. Cel mai important, Nu trebuie să sune departe de numele complet al animalului tău. În caz contrar, s-ar putea să vă confuzați de câinele.

De exemplu, dacă numele câinelui dvs. este Tootsie Roll, puteți folosi Tootsie, Toots, Tooti și altele asemenea ca porecle. Sau, dacă nimic altceva nu funcționează, puteți încerca teste de Nick-Nume și chestionare online pentru a veni cu cea perfectă.

4. Asigurați-vă că nu sună ca o comandă

Luați în considerare întotdeauna comenzile pe care le veți oferi frecvent animalele de companie. Și, nu alege niciodată numele puiilor care vor suna ca oricare dintre aceste comenzi (e.G. Șity & # 8220; Downey & # 8221;). Cele mai comune instrucțiuni pe care le spunem câinilor noștri nu sunt, stau, rămân, vino, în jos și aduci. În plus, nu vrei ca câinii tăi să creadă că spui "nu" sau "Du-te" când suni "Bo."Sau, s-ar putea să nu se miște cu un centimetru când îi spui numele" Ray, "gândirea vrei să spui"."

Va fi dificil pentru caini să spună diferența dintre cuvintele care rimează. Prin urmare, Evitați numele care sună ca comenzile pe care intenționați să o faceți Antrenează-ți catelul. În caz contrar, totul ar fi prea confuz pentru bebelușul tău. Deci, pentru a preveni mai multe probleme și dureri de cap în viitor, încercați să alegeți un nume de catelus diferit.

5. Ia în considerare personalitatea lor

S-ar putea să doriți să așteptați câteva zile înainte de a vă numi noul cățeluș decât alegerea imediat după naștere. În așteptarea ca trăsăturile speciale ale puilor să vină, vă pot ajuta să obțineți numele potrivit.

Prin urmare, obținerea unui nume care se potrivește Personalitatea câinelui tău poate fi cea mai bună decizie pe care ați putea-o face. Deci, dacă aveți un pui inteligent, îl puteți numi Einstein. În mod similar, pentru un câine care mestecă aproape totul, încercați numele carbo. Și dacă câinele tău iubește doar să fugă peste tot, poate că poți avea numele ultra, turbo sau mile.

6. Arată că sunt importante

În afară de personalitate, unul dintre sfaturile pe care le puteți urma numirea noilor cățeluși este în funcție de aspectul său fizic. Și, dacă tu și câinele tău vă simțiți ca el, puteți folosi numele Shorty, Tiny, Spot, Dottie, Blackie sau orice altceva care descrie cel mai bine animalul dvs. de companie. Aceste nume de urmat pot descrie puii dvs. destul de bine. Și, de asemenea, o va face ușor să vă identificați bebelușul dvs. dacă se pierde. Cu toate acestea, problema este că există o mulțime de câini cu aceleași nume. Prin urmare, ați putea dori să fiți mai creativi pentru a vă face că pupurile se evidențiază printre altele.

7. Evitați numele de culoare

Numele ofensiv pentru noi puii sunt un nu-nu. Nu folosiți niciodată nume cu conotații negative sau cele care pot suna nepoliticos și lipsit de respect. Dacă nu vă simțiți confortabil spunând numele în public, apoi stați departe de el. Va trebui să vă sunați câinii în zone publice, cum ar fi parcurile de câini și străzile publice. Cum ați simți strigând un nume ofensiv în jurul atât de mulți oameni?

în plus, Numele de animale inadecvate Includeți Slursuri rasiale și culturale, insulte, termeni de slang și cuvinte blestem. În cele din urmă, nu numesc niciodată noul dvs. catelus după rudele și prietenii apropiați. Numirea copilului dvs. la fel ca și soacra sau unchiul dvs. este perfect bine. Dar, este considerat nepoliticos și indecent pentru a numi un animal de companie cu cel al rudelor dvs.

8. Încheie cu o vocală

Proprietarii de animale de companie urmează în numirea de noi puii nu se bazează doar pe creativitate. În consecință, există un pic de știință în ea. Alegeți numele care se termină cu un sunet ascuțit "A" sau lung "E". Câinii pot înțelege cu ușurință aceste cuvinte și se înregistrează cu ușurință.

Numele cu vocale schimbă de obicei tonul atunci când vă apelați animalul de companie. Contează pentru câinii noștri, deoarece pot distinge sunetele Gama de frecvențe, care sunt mult mai mari decât oamenii. Prin urmare, A Numele cu vocal final poate obține cu ușurință atenția puilor.

numindu-ți catelul
Puteți numi pui pe baza modului în care arată.

9. Alegeți unul care este ușor de apel

Selectați un nume care este ușor de apel și că vă place să apelați. Din moment ce vă veți numi animalele de companie de multe ori în fiecare zi, asigurați-vă că numele animalului dvs. este ceva ce sunteți bucuroși să spuneți din nou și din nou. Este înțelept să alegeți un nume cu doar una sau două silabe pe care câinii le pot răspunde cu ușurință și să recunoască. Este mult mai ușor să apelați numele de nume sau Zoe decât Cruella de Vil.

10. Du-te înapoi la rădăcinile sale

Unul dintre cele mai simple sfaturi pentru numirea catelului pe care o puteți urma este Alegeți un nume bazat pe rasele și rădăcinile lor. Utilizați-le Rata patrimoniului Ca inspirație în selectarea numelui potrivit. Îți poți cerceta originea cum ar fi utilizarea Numele germane pentru păstori și schnauzers. Sau poate obține un Numele irlandez Pentru setter sau wolfhound. Încercați să căutați pe Internet pentru poporul popular și Nume internaționale reflectând fundalul și istoria câinelui dvs.

11. Încercați numele pentru câteva zile

Când aveți deja numele ales, este timpul să-l testați pe animalul dvs. de companie. Utilizați numele pentru câteva zile și vedeți cum va răspunde copilul dvs. de blană. PET PETH-ul tău coada sau perk urechile când suni? Dacă nu primiți reacția pe care ați așteptat-o, nu vă descurajați cu ușurință. Puteți încerca să utilizați o porecla ca Nico pentru Nicolas, sau Rosie pentru Rosalina.

12. Evitați supra-complicația

Nu alegeți un nume prea complicat, cum ar fi MR. Snuffleupagus, când poți spune doar snuffy în schimb. Un alt sfat care să urmeze în numirea noului dvs. catelus, încercați să căutați unul care va crește cu puii voștri. De exemplu, utilizarea unor nume de câini mici, cum ar fi cățelul sau micul nu poate fi adecvat atunci când st. Bernard crește în câțiva ani.

13. Evitați schimbarea unui nume al câinelui adult

Când alegeți un nume, lipiți cu el. La adoptarea unui câine, de obicei are deja un nume dat. Cu toate acestea, îl puteți schimba în continuare dacă credeți că nu se potrivește cu caracterul său. PET dvs. de companie trebuie să aibă un nume în primele două luni. Evitați schimbarea unui nume de câine pentru adulți dacă este familiarizat cu el deja. Dar, dacă trebuie să schimbați numele, încercați să alegeți unul care sună aproape similar, cum ar fi Andy la Brandy sau Sandy. Mai mult, puteți învăța câinele dvs. să-și recunoască noul nume prin practică, repetare și recompensă.

14. Evitați numele populare

Dacă nu doriți să aveți mai mult decât animalul dvs. de companie spre dvs. când vă numiți numele, evitați unul popular. În caz contrar, veți ajunge întotdeauna cu doi sau mai mulți câini în parc care au același nume ca și puștiul. Cele mai populare nume de câini sunt Max, Bella, Bailey, Lucy, Molly, și amice. Doar dacă nu sunteți atașat profund la un anumit nume, căutați un monker alternativ pentru animalul dvs. de companie.

15. Alegeți o temă pentru puii dvs

Pentru proprietarii de animale de companie cu mai mult de un singur catelus, ei le pot numi pe toate într-o temă ca fructe, ciocolată, vinuri sau filme. Dacă aveți trei pui de sex masculin adorabil și amuzant, puteți încerca Moe, Larry și Curly. De asemenea, dacă aveți două, de ce nu zahăr și condimente sau Merlot și Syrah? Cu toate acestea, asigurați-vă că vă place fiecare nume individual, deoarece animalele de companie pot să nu fie împreună tot timpul.

16. Lăsați câinele să aleagă

Dacă aveți probleme cu alegerea între două nume favorite, puteți juca un joc cu puii dvs. Scrieți aceste două nume pe o placă sau un castron cu tratamente pe ele. Lăsați câinele să aleagă ce placard sau castron vrea să mănânce și Voila! Cel pe care îl alege este numele câștigător. Doar încercați să alegeți un nume potrivit că câinele dvs. va crește și va fi obișnuit pentru întreaga sa viață. Tu și câinele tău trebuie să te simți fericit de fiecare dată când numiți acest nume.

17. Uită-te la hobby-urile tale

De asemenea, puteți utiliza numele câinilor în funcție de lucrurile pe care le doriți și de hobby-urile dvs. Dacă vă place călătoria, puteți folosi numele locurilor pentru câinii dvs. Pentru târgurile, numele autorilor pot fi o idee bună. Ce zici de frazier, zahăr ray sau Ali pentru entuziaștii sportivi și box?

18. Încheie cu un consonant greu

Un alt sfat nou de numire a catelusului pe care îl puteți urma este acela de ao distinge prin utilizarea unui consonant. Câinii sunt mai atrași de nume specifice decât altele din cauza modului în care sună la urechile lor. Mai departe, canini răspund mai bine la sunete ascuțite și nume de câini de consoane. Aceste consoane sunt P, K și D. Mai mult, aceste scrisori creează mai multă energie și pot lua cu ușurință atenția animalelor de companie. În mod similar, aceste sunete se înregistrează ușor pe câini.

Explicația științifică asupra acestui lucru este că consoanele puternice stimulează neuronii receptorilor auditivi ai creierului de câini. Un nume cu Softer S sau F ar putea fi puțin mai confuz pentru animalele de companie. Deci, întotdeauna gândiți-vă la modul în care câinii dvs. percep numele pe care le veți da în loc să vă gândiți la modul în care vă fac apel.

19. Alegeți unul care este ușor de repetat

Odată ce aveți noul nume potențial al catelului dvs., îl puteți testa. Spuneți-o din nou și din nou pentru a vă asigura că se simte natural pe limba voastră. Acesta vă va ajuta dacă numiți numele cu voce tare și pentru a verifica dacă este ușor de pronunțat și amintiți-vă. Mai mult, încercați să spuneți noul nume în tonuri diferite pentru a afla care se potrivește cel mai bine puilor tăi. Amintiți-vă că veți spune că noul nume de catelus destul de mult.

20. Alegeți unul pe câinele dvs. răspunde

Puteți uneori să fiți prea încântați de numirea noului dvs. catelus. Dar, nu treceți peste vârf prin obținerea celor superdy sau extrem de vrăjitoare. Alegeți ceva care va îndura, pe care tu și puștiul tău poți trăi cu restul vieții tale. Deci, alegeți ceva pe care animalul dvs. poate răspunde cu ușurință, la fel ca învățarea de a acționa ca răspuns la o comandă.

Pentru același motiv, nume acționează ca cuvintele cue pentru câini, În loc de identificare personală. Deci, asigurați-vă întotdeauna că câinele dvs. va răspunde când vă numiți numele și îl asociați cu lucruri bune. Puteți face acest lucru cu succes, oferindu-vă puii un tratament sau recompensat de fiecare dată când aceasta răspunde pozitiv la numele său dat.

Lungimea numelor de câini
Numele mai scurte sunt mult mai eficiente!

Sfaturi pentru numirea Puppy-FAQS

În acest moment, ați putea avea deja un nume de catelus în minte. Dar, există încă câteva lucruri pe care doriți să le obțineți mai întâi claritate. Iată câteva întrebări pe care majoritatea părinților de blană le-ar putea întreba când vine vorba de alegerea unui nume pentru catelul lor.

Numele de câine ar trebui să fie lungimea de două silabe?

Este înțelept să păstrați numele câinelui dvs. scurt și simplu. Folosind un nume cu nu mai mult de două silabe este ușor de pronunțat. Mai mult, câinii pot răspunde mai repede cu nume scurte. Numele de câini cu două silabe pot funcționa mai bine, mai ales dacă animalul dvs. este distras. Această primă silabă poate alerta atenția puilor tăi, iar a doua silabă le poate face să acționeze și să se desfășoare. Dacă câinele dvs. ratează prima silabă atunci când este distrasă, aceasta primește confirmarea la auzul celei de-a doua silabe.

Dar, crescătorii și expozanții sunt familiarizați cu nume lungi de câini. Cu toate acestea , Clubul american Kennel Permite nume de până la maximum 36 de caractere. Dacă proprietarii de câini au nevoie de mai multe scrisori, trebuie doar să plătească o taxă suplimentară și pot folosi până la 50 de caractere.

Cum numești în mod corespunzător un câine?

Câinele dvs. răspunde la numele care sunt scurt, choppy și au sunete ascuțite. Un nume cu un ton lung, lent și liniștitor nu va fi niciodată eficient. Huck poate fi mai preferat de puii tăi decât numele Huckleberry Finn. De asemenea, poate fi utilă dacă utilizați un nume care descrie trăsăturile și caracterul animalului dvs. de companie. Sau, dacă aveți un timp greu să vă gândiți la un nume, puteți utiliza, de asemenea Generatoare de nume de câine Disponibil pe internet. Aceste site-uri generator de nume pot oferi o varietate de alegeri pentru a găsi numele de catelus perfect.

Cât durează pentru ca un câine să-și învețe numele?

Este o responsabilitate părintelui câinelui de a învăța animalele lor de animale. Este prioritatea dvs. atunci când aveți o nouă puști decât să o învățați o comandă. Dacă aveți deja numele potrivit, animalul dvs. de companie îl poate recunoaște în mai puțin de o săptămână prin formare coerentă zilnică. Utilizați un proces de instruire plăcut și recompensat pentru rezultate mai rapide. Doar petreceți cel puțin zece minute în fiecare zi și puteți obține atenția puilor în câteva zile după ce a strigat numele.

Care este numele cel mai neobișnuit de câine?

De-a lungul anilor, proprietarii de animale de companie devin din ce în ce mai creativi atunci când vine vorba de nume de catelus. Ei vin cu nume mai neobișnuite cum ar fi puiul, nasul mare, câinele van sau gri creștin pentru câini care îi plac leashes și mușcături. Opțiunile dvs. pentru numele off-beat, unice și neconvenționale sunt largi. Cu toate acestea, asigurați-vă că să nu folosească nume care sunt ofensatoare, lipsite de restricții și vulgare. S-ar putea să regretați alegerea unui nume inadecvat doar pentru că ați crezut că este drăguț și distractiv la început.

Deci, orice altceva Sfaturi pe care le urmați în numirea noului dvs. catelus, amintiți-vă că trebuie să fie ceva ce vă veți aprecia. Nu contează dacă este după actorul tău preferat, foarte neobișnuit sau foarte popular. Cheia este că bebelușul tău răspunde destul de bine. În plus, animalele de companie nu-i pasă, atâta timp cât le numiți cu dragoste și dulceață.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De sfaturi pentru a urmări când numiți noul dvs. Catelus