54 Idei de nume pentru capre de companie și oi

Capră alb-negru cu capul înclinat în câmpul uscat

Capre și oile sunt populare animale de fermă, dar nu aveți nevoie de o fermă pentru a păstra caprele sau oile ca un animal de companie. Sunt adorabili, sunt distractiv să se uite la urcare și să sară pe lucruri și pot fi mari animale de companie dacă aveți spațiu pentru ei.

Cu toate acestea, alegerea unui nume pentru aceste mici caractere poate fi uneori o provocare. Din fericire, există o mulțime de idei din altă capră și oaie proprietarii să folosească pentru a vă inspira. Dacă ați numit deja capcana sau oile, aflați dacă numele său este pe listă!

Clasic de capră și nume de oaie

Caprele și oile au fost domesticite de secole, așa de natural, există o mulțime de nume testate în timp pentru critterii. Iată doar câteva:

  1. Billy: toate caprele masculine sunt "Billy Caps"
  2. Nanny: Toate caprele de sex feminin sunt "capră de nanny"
  3. BILLY GOAT GRUFF: Din faimoasa poveste "Cele trei Billy Goats Gruff"
  4. PAN: PAN, Dumnezeul grec și roman al naturii, arăta foarte mult ca o capră
  5. Lambert: un nume de ovine furnizat printr-un scurt disney
  6. Wooly: Un alt nume de ovine Disney cu o proveniență evidentă
  7. Bo Peep: Deși micul Bo Peep și-a pierdut oile, numele ei este în mod inextricabil legat de toate oile pentru totdeauna.

Nume de capră proastă

Cuvântul "capră" este teribil de la Puns, la fel ca și comportamentele de capră (cap de cap) și cuvântul pentru caprele pentru copii (copii). Numele Punny sunt o mulțime de distracție!

  1. Capră scoasă
  2. Vincent van goat
  3. Cap de cap
  4. Billy copilul
  5. Unt
  6. Ramsey
  7. Butinsky
1:21

Care este numele perfect pentru o capră de companie?

Nume de ovine stupide

Sunetul "Baa-Ing" că oile fac oferă un punct de plecare excelent pentru unele nume de ovine și amuzante. Iată câteva să ia în considerare.

  1. Baaa-rbra anne
  2. Baaarnabas
  3. Baaartholemew
  4. Baaartok
  5. Baaachus
  6. BaAalthazar
  7. Baaarack

Nume bazate pe aspectul animalului dvs. de companie

Caprele și oile sunt de obicei o culoare. În timp ce majoritatea sunt albe sau negre, unele sunt gri, maro sau roșcate. Caprele au coarne și Billy Caps au mici "barbă."Oile au un fleees. Pe baza aspectului animalului dvs. de companie, este posibil să doriți să alegeți unul dintre aceste nume.

Ovine și caprine albe

Ovinele și caprele albe pot fi numite pentru aproape orice din culoarea albă. Zăpadă, lapte și smântână sunt doar câteva posibilități.

  1. Snowy
  2. Alba ca Zapada
  3. Margaretă
  4. Fulg de nea
  5. Nor
  6. Milky, albul alb, sau Calea Lactee
  7. Cremă
  8. Bulgare de zapada

Oi negre și caprine

Oasele negre și caprele negre sunt neobișnuit de frumoase, deci se pare că este corect să selectați un nume frumos bazat pe culoarea lor. Există multe lucruri negre în natură, dar acestea sunt câteva nume pentru a vă începe.

  1. Miezul nopţii
  2. Smokey
  3. Furtunos
  4. Licorice
  5. Umbră

Ovine maro sau maro și caprine

Este uimitor câte animale de companie sunt numite pentru alimente, mai ales când sunt maro sau bronz în culoare. Iată câteva dintre numele "alimente maro" care ar putea fi potrivite pentru animalul dvs. de companie, împreună cu câteva alte opțiuni doar pentru o măsură bună.

  1. Latte
  2. Mocha
  3. Cafea
  4. Cacao
  5. Brownie
  6. Chihlimbar
  7. Scorţişoară
  8. Caramel
  9. nisipos
  10. Toffee

Oi cu fleee curly

Destul de mult toate oile au un fleectic curat moale, deci are sens să alegeți un nume care să reflecte caracteristica cea mai importantă. Iată câteva idei de luat în considerare.

  1. Creț
  2. Cuddles
  3. Pufos
  4. Fuzzy
  5. Fluturi

Capre cu coarne și / sau barbe

Coarnele și barbații de capră te fac să te gândești la diavol? Dacă da, nu ești singur. Multe reprezentări ale diavolului, precum și povestiri și picturi, făcându-l să pară îngrozitor ca o cruce între o persoană și o capră. Denumirile de animale de companie legate de diavol nu sunt pentru toată lumea, dar sunt cu siguranță neobișnuite și elegante. Iată câteva, împreună cu alte posibilități legate de corn și barbă.

  1. Mephistopheles (sau Lucifer)
  2. Satir
  3. Faun
  4. Gandalf
  5. Dumbledore
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 54 Idei de nume pentru capre de companie și oi