Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru tulburări digestive

Tulburările digestive la câini pot varia de la probleme ușoare la bolile severe. Poate fi la fel de simplu ca câinele dvs. a mâncat ceva pe care nu ar trebui să îl aibă sau ar putea fi un parazit, bacterii sau virus care cauzează problema. Înainte de a-ți schimba puiul la a hrană pentru câini de casă pentru tulburări digestive, Este cel mai bine să căutați ajutor din partea medicului veterinar pentru a găsi cauza principală a problemelor.

Câinii sunt cunoscuți că au intrat în lucruri pe care nu ar trebui, mai ales când acele lucruri miroase bine - bine, cel puțin câinelui! De multe ori câinii vor mânca "lucrurile delicioase pe care le găsesc. Ar putea fi gunoi, alimente putrede sau chiar fecale de la un alt animal. Mai des decât să mănânci aceste lucruri va duce la tulburări digestive.

Câinele dvs. poate, de asemenea, să ridice cu ușurință bacterii, viruși sau paraziți atunci când ingerați lucrurile. Aceste tipuri de infecții pot fi răspândite prin consumul de alimente sau apă contaminate. Mâncarea fecalelor altor animale este un alt mod comun la acestea Infecțiile pot fi răspândite.

Semnele tulburărilor digestive la câini includ:

  • Hrană pentru câini de casă pentru tulburări digestivedurere abdominală
  • excesiv de drooling
  • Constipație și / sau diaree
  • Vomitting
  • pierderea poftei de mâncare
  • scaunul sângeros

După cum am menționat, dacă sunteți îngrijorat de faptul că câinele dvs. poate avea probleme digestive, solicitați imediat ajutor veterinar. În timp ce problema poate trece pe cont propriu, tulburările digestive ar putea duce la probleme de sănătate grave și ireversibile dacă sunt lăsate netratate.

Nu trebuie să schimbați animalul dvs. la acest hrană pentru câini de casă pentru tulburări digestive fără a vă consulta mai întâi medicul veterinar. Ele vă pot ghida cu privire la tratamentul adecvat în funcție de cauza gi-ului câinelui dvs. Ele vă pot ajuta, de asemenea, să determinați dacă această rețetă va oferi câinelui dvs. cu nutriție echilibrată.

MAI MULT: Difuzarea sistemului digestiv (și ce câini pot și nu pot digera)

Hrană pentru câini de casă pentru rețeta tulburărilor digestive

Hrană pentru câini de casă pentru tulburări digestive

Ingrediente

  • 2 lbs. piept de pui dezosat / fără piele sau coapse
  • 1/4 lb. ficat de pui
  • 1 lb. cod
  • 1/2 lb. morcovi
  • 1/2 lb. fasole verde
  • 1 cană conservată dovleac
  • 1 cartofi dulci mare
  • 1 Apple mare

Instrucțiuni

Este foarte simplu să pregătiți acest hrană pentru câini de casă pentru tulburări digestive. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să tăiați fasolele verzi, cartofi dulci și morcovi. De asemenea, veți avea nevoie de miez și să tăiați mărul. De asemenea, va trebui să tăiați puiul în bucăți de mâncare.

Preîncălziți cuptorul la 250 °.

Hrană pentru câini de casă pentru tulburări digestiveAșezați bucata de cod pe fundul unei case de caserolă binesă. Apoi stratul de pui, ficat de pui, morcovi, fasole verde, cartof dulce, dovleac conservat si piese de mere peste cod.

Gatiti toate ingredientele in cuptorul de 250 ° timp de aproximativ 60 de minute. Odată ce mâncarea câinilor de casă pentru tulburări digestive au terminat gătitul, a masa toate ingredientele împreună cu o masă de mână.

Odată ce masa sa răcit, puteți servi la câinele dvs.  Dimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 25 de kilograme de greutate corporală. Ar trebui să hrănești 2 porții pe zi. Nu uitați să vă consultați medicul veterinar înainte de a servi această dietă. Mai mulți câini activi pot avea nevoie de mai multe calorii, în timp ce animalele de companie senior și rasele Lazier nu pot avea nevoie de cât mai multe calorii.

Veterinarul dvs. poate recomanda, de asemenea, adăugarea suplimentelor acestei retete pentru ao face completă și echilibrată pentru pooch-ul dvs. Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de aproximativ 5 zile sau într-un container etanș în congelator timp de 8-12 săptămâni.

Citiți următorul: Top 5 cele mai bune ajutoare digestive pentru câini

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cel mai bun hrană pentru câini de casă pentru rețeta tulburărilor digestive

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru tulburări digestive